Tuesday, November 15, 2016

Oli Candy premium

OLI CANDY PREMIUM
Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan??
Nak hasil lagi lagi best tak??? Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!
Kuantiti limited 
Kualiti terbaik
Sape cepat dia dapat
5x kuasa pencerahan
Jerawat yang SERIUS dan sering KECEWA
Rendah Diri Sebab Kulit GELAP
SENANGNYA NAK CANTIK!!!

Whatsapp 0127805982

OLI CANDY PREMIUM merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.
Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni 
OLI CANDY PREMIUM iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C
KELEBIHAN OLI CANDY PREMIUM:-
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun.LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
KEISTIMEWAAN OLI CANDY PREMIUM :-
▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit

Whatsapp 0127805982

OLI CANDY PREMIUM lulus Ujian Makmal/Lab
KLIK PADA GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS
CARA PENGAMBILAN OLI CANDY PREMIUM YANG BETUL :-


1) Makan 2 biji OLI CANDY PREMIUM waktu pagi semasa perut kosong. 
2) Minum segelas air putih setelah selesai kunyah Olicandy. 
3) Pastikan air masak minum sekurangnya 3 liter sehari. 
4) Amalkan secara konsisten dan teratur.
TIPS Pengambilan Oli Candy yang berkesan :-

**Sedikit info
Ramai yang bertanya boleh ke olicandy dan vsireh ni diambil sekali dgn jus premium vsireh
Jawapannya ialah BOLEH
Whatsapp 0127805982

CARA PENGAMBILAN V SIREH DAN OLI CANDY ??

Terpulang kepada keselesaan masing masing
Ada yang nak ambil sekaligus maksudnya 1 sudu vsireh dan 1 biji tablet olicandy..boleh..tiada masalah 
(jangan teguk sebotol vsireh dan telan sebotol olicandy sudah) sebab memang tak boleh.

Nak ambil asing pon boleh
Contoh 1 biji olicandy sebelah pagi & 1 sudu jus premium vsireh sebelah malam pon tiada masalah

**Jangan lupa perbanyakkan minum air kosong setiap hari (2-3 liter sehari)**

TESTIMONI OLICANDY & OLICANDY PREMIUM :-





Q&A OLICANDY :-
1. Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

 2. Olicandy bole di ambil oleh lelaki?
Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

3. Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

 4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?
Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

8. Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
 Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.

"OLICANDY, SHINE ALL DAY"

Kandungan: 30 tablet
APA YANG MEMBEZAKAN Olicandy BIASA vs PREMIUM EDITON NI???


Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan tambahan WHIETING BOOSTER tau iaitu PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan?? 

Pitera yang eksklusif itu kami jadikan sebagai bahan utama yang menjanjikan kesan yang LAGI BAIK dan CEPAT!! perghh patutlah super duper bomm power 

Apa tu Pitera??
✔ Bahan semulajadi yg kaya dgn asid amino, mineral, vitamin & asid organik .
✔ Dapat memperbaiki kehalusan kulit, mengurangkan kedutan & memudarkan bintik2 hitam.
✔ Dapat meningkatkan fungsi halangan di dalam sel-sel kulit manusia. .
✔ Dapat mengekalkan kelembapan kulit dan yang paling penting ia dapat memutihkan kulit dengan cepat dan berkesan 


HARGA.. Jangan risau! Nama je PREMIUM EDITION tapi harga SAMA dengan Olicandy biasa 
STOK TERHAD & limited edition so siapa cepat dia dapat 

BERMINAT:-
HARGA OLI CANDY PREMIUM :-

1 BOTOL RM59 SM / RM63 SS
2 BOTOL RM110 SM / RM115 SS
(1 BOTOL 30BIJI)

Whatsapp 0127805982
Whatsapp 0127805982
Whatsapp 0127805982


Sunday, October 2, 2016

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM (SKKM platinum) terpaksa cantik sihat putih menawan sekaligus!!!

Susu kambing kurma madu platinum (SKKM Platinum)

Gastrik? 
Sedang hamil? 
Tak bertenaga? 
Nak gebu?
Nak pulih kesihatan badan? 
Gigi ; tulang bermasalah? 
Nak awet muda juga??
Nak putih ?

😊😊😊😊😊
 terpaksa cantik sihat putih menawan sekaligus!!!Nak Nak ke Nak?










jom tukar minuman anda. Ambil SKKM Platinum semua masalah selesai 
Susu kambing paling SEDAP, 
ofcourse berkhasiat ditambah kesan dia yang MELETOPPPSSS seawal 4HARI.
KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU  PLATINUM (SKKM Platinum) :-

✔ Mencerahkan kulit satu badan.
✔ Kulit menjadi halus
✔ Membantu merawat penyakit kulit
✔ Merawat penyakit gastrik
✔ Membantu mencegah penyakit Alzheimer
✔ Mencegah penyakit barah
✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
✔ Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak)
✔ Kaya dengan protein
✔ Memulihkan tenaga
✔ Baik untuk kesihatan
✔ Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas)
✔ Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun
✔ 20 sachet / kotak


★SUSU KAMBING KURMA MADU COLLAGEN - Sihat ;Cantik Berjemaah★

SKKM Platinum tidak hamiss okay! Perisa vanilla



CARA MAKAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM):-

BANCUH DENGAN 150ML AIR MINUMAN

BOLEH DIMINUM SEBELUM SARAPAN ATAU SEBELUM TIDUR

TESTIMONI SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :-



BERMINAT :-


HARGA SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKMP) PLATINUM :-
HARGA PASARAN
RM50 SM /RM55 SS
FREE POSTAGE

(1BOX 20 SACHET)

Nak harga OFFER super duper best?? Meh chitchat.. RM40 SAHAJA
WHATSAPP / TELEGRAM 0127805982
WHATSAPP / TELEGRAM 0127805982
WHATSAPP / TELEGRAM 0127805982

PENGHANTARAN:-
Melalui


 POS LAJU

😊Pengeposan setiap hari KECUALI cuti2 umum mengikut kalendar negeri Johor.
😊Barang akan dipos pada hari yang sama JIKA pembayaran dibuat sebelum pukul 2 ptg
😊Barang akan sampai dalam 2@3 hari bekerja mengikut kelajuan abg poslaju.. 😊😊😊😊😊 

NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH PENGEPOSAN DIBUAT. 😊😊😊😊😊

#mengapa perlu ambil skkmp / skkm platinum , #skkmp best, #susu kambing, #susu putih , #susu sedap , #susu murah , #susu murah , #testimoni skkm platinum , #susu cantik
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...